Onbezorgd thuis wonen is: beter en veiliger thuis wonen

Reviews over personenalarmering


Zou u anderen het alarm aanraden?

Mevrouw L. (81), sinds 2012 gebruiker van een alarm in huis:

“Zeker weten dat ik anderen een alarm zou aanraden. Ik heb meerdere keren tegen vriendinnen die ook mijn leeftijd hebben gezegd:  “Waarom schaf je zo’n nooddrukker niet aan? Dan hoef je je kinderen niet te bellen, want die werken en hoeven ’s nachts niet ook nog eens voor hun moeder in de bres te springen.”
“Dat hebben wij niet nodig”, zeggen ze.
Dan zeg ik: “Als je het nodig hebt, is het te laat, want dan moet je het nog aanschaffen.”
 

Advies over alarmknop ter harte genomen

“Toen mijn broer heel ernstig ziek was, heb ik tegen zijn vriendin gezegd: “Je zou een alarmapparaat moeten aanschaffen, voor als er ’s nachts iets gebeurt."
Dat hebben ze meteen gedaan. Ze hebben mijn advies ter harte genomen en hebben er diverse keren profijt van gehad. Inmiddels is mijn broer overleden, maar ze hebben meerdere keren dat alarm in moeten drukken om ’s nachts hulp te krijgen, omdat zij het alleen niet meer aan kon. Daar is ze me altijd nog heel dankbaar voor. En ik ben er ook altijd nog een beetje trots op, dat ik eraan gedacht heb om ze die alarmknop te adviseren.”

 

Heeft u het alarm ook wel eens aangeraden?

Onbezorgdthuiswonen is voortdurend op zoek naar klantverhalen om de informatie op deze website aan te vullen en te verbeteren.

Laat ons uw bevindingen weten.