Onbezorgd thuis wonen is: beter en veiliger thuis wonen

Ervaringen van gebruikers
 

"Zonder alarm kan ik hier toch niet alleen blijven wonen!"

"Sinds ik het alarm heb, heb ik het ook al moeten gebruiken. Ik heb 's nachts op de noodknop gedrukt. Ik heb gezegd: ik weet niet meer wat ik moet doen. Toen stond er binnen 10 minuten iemand van de dokterspost. Ze hebben me naar het ziekenhuis gebracht. De meldkamer had meteen de dokter gewaarschuwd. En ook mijn dochter kwam. Dat hoefde ik dus niet allemaal zelf te doen. Dat geeft een heel veilig gevoel. Het is voor mij een uitkomst, echt waar. Anders kan ik hier toch niet in mijn eentje blijven wonen!"

Mevrouw V. (87)

"Het alarm verhoogt mijn veiligheid"

"Het alarm geeft me een veilig gevoel, zeker als je alleen bent en je voelt je zo rot. Het verhoogt mijn veiligheid. Ook de sticker bij de voordeur vind ik een prettig idee. Het is super. Ik ben er heel blij mee."

Mevrouw de K. (85)

Hoe kom ik aan personenalarmering?

"Ik weet dat er mensen voor me klaar staan"

“Ik voel me veilig en ik voel me ook nooit alleen. Ik ben iemand die niet graag anderen lastig valt. Toen mijn echtgenoot het alarm droeg, heb ik een paar keer hulp ingeschakeld. De mensen van de meldkamer en ook de ambulancebroeders drukten me op het hart om niet te lang te wachten.

Nu mijn echtgenoot er niet meer is, draag ik het alarm zelf. Ik houd hun advies altijd in mijn achterhoofd. Als het nodig is, weet ik dat er mensen voor me klaar staan.”

Mevrouw Smit (87)

Hoe werkt een personenalarm?